torstai 14. toukokuuta 2015

EDUSKUNNAN VERKKOPALVELUN "TEKNINEN VIRHE" - KAIKKI LINKIT EIVÄT TOIMI


ARA-kirjoituksia -blogin kuten myös blogiperheen muidenkaan blogien kaikki linkit eivät enää toimi. Ts. on linkkejä, jotka eivät aukaise tiettyä sivua tai asiakirjaa. "Vika" näyttää koskevan monia "eduskuntalinkkejä", jotka aikaisemmin toimivat, mutta ovat lakanneet toimimasta. Linkin "klikkaamisen" jälkeen tulee ilmoitus:
"Pyytämääsi sivua ei valitettavasti löytynyt"
Sivu on voitu siirtää tai poistaa. Koeta etsiä uudelleen esim. haun avulla.
Voit lähettää meille myös palautetta kadonneesta sivusta: Anna palautetta eduskunnan verkkosivuista.
Tämän kirjoittajan palautteeseen ja kysymykseen
Miksi 30.11.2010 pidetyn täysistunnon pöytäkirjan kohdassa 23 (Hallituksen esitys laiksi asumisoikeusasunnoista annetun lain muuttamisesta) oleva linkki keskusteluun ei toimi?
Pöytäkirjan tiedot ovat:
Täysistunnon pöytäkirja 122/2010 vp
PTK 122/2010 vp
Tarkistettu versio 2.0
122. TIISTAINA 30. MARRASKUUTA 2010
eduskuntatiedotuksen verkkotuottaja Petteri Nyman vastasi 27.4.2015 seuraavasti:
Hei
Kiitos palautteestanne.  Tarkistin oheisen ja kyseessä on verkkopalvelun tekninen virhe. Olen lähettänyt tästä selvityspyynnön virheen korjaamista varten.
Pahoitteluni virhetilanteen aiheuttamasta haitasta.
Ystävällisin terveisin 
Petteri Nyman
verkkotuottaja
eduskuntatiedotus
09 432 2191
00102 EDUSKUNTA
Verkkotuottaja Nymanin yhteystiedot annetaan tässä sitä varten, jotta lukijat voisivat ilmoittaa hänelle toimimattomista eduskuntalinkeistä. Näin Nyman saa tietää "virheestä" ja voi lähettää "selvityspyynnön virheen korjaamista varten".

"Teknisestä virheestä" johtuen tämän blogin kirjoitusten jotkut linkit eivät ehkä toimi. Näin esimerkiksi linkki em. eduskunnan täysistunnon keskusteluun ja linkit eduskunnan oikeusasiamiehen ratkaisuihin ja kannanottoihin eivät toimi. Oikeusasiamiehen verkkosivuilla "viasta" tiedotetaan seuraavasti: 
RATKAISUTIETOKANTAAN EI NYT PÄÄSE 
Oikeusasiamiehen ratkaisutietokantaan ei tällä hetkellä ole yhteyttä. Tilanne liittyy eduskunnan uuden verkkopalvelun avautumiseen 23.4. Vikaa selvitellään. Pahoittelemme asiaa.
Mikäli tarvitsette kiireisesti jotain ratkaisua, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä oikeusasiamiehen kansliaan osoitteella oikeusasiamies (at) eduskunta.fi tai puhelimitse (09) 432 3381.
Vikaa on etsitty eduskunnassa jo kuukauden verran ja veronmaksajien rahaa palaa etsintätyössä kuten kaikissa muissakin valtion verkkopalvelujen uudistuksissa. Pitäisikö tästä tehdä jo kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti